حسابداری

حسابداری

آموزش مجازی حسابداری ویژه بازار کار

آموزش مجازی و آنلاین حسابداری ویژه بازار کار

بررسی ها نشان  می دهد که فارغ التحصیلان کارشناسی و حتی کارشناسی ارشدحسابدای نمی توانند به بازار کار ورود پیدا کنند؛ از جمله دلایل این امر به روز نبودن سرفصل های دروس دانشگاهی و نظری بودن شیوه تدریس می باشد. همچنین در بین فارغ التحصیلان این دغدغه وجود دارد که معلومات دانشگاهی آنان جوابگوی نیازهای بازار کار حسابداری نمی باشد. در همین راستا  جهت برطرف کردن نیازهای بازار کار حسابداران، اقدام به برگزاری دوره حسابداری آنلاین ویژه بازار کار نموده ایم و شما با گذراندن دوره های مذکور متوانید با اطمینان از توانایی خود نسبت به انجام تمام مراحل حسابداری موسسات خداماتی و بازرگانی وارد بازار کار شوید. 


جهت کسب اطلاعات بیشتر عدد 1 را به شماره  09308222977  ارسال نمایید 


دوره های آموزشی مجازی بسیاری از محدودیت های دوره های حضوری از قبیل دوری محل زندگی از محل کلاس، ترافیک‏‌های پیش‌بینی نشده، مشکل جای پارک، ازدحام و شلوغی غیر قابل کنترل کلاس‌ها، عدم برخورداری از امکانات کمک آموزشی جانبی و….  را رفع کرده است. به عنوان مثال برای برگزاری یک کلاس حضوری به مدت 90 دقیقه با احتساب زمان های رفت و برگشت و تلف شده به طورمیانگین حداقل بین 150 الی 180 دقیقه یعنی حدودا 2 برابر زمان هدر می رود


 محیط و نحوه آموزش کلاسهای آنلاین حسابداری برتر ویژه بازار کار

سرفصل های دوره آموزشی

ok تعاریف و مفاهیم حسابداری

okآموزش حسابداری شرکتهای خدماتی

okآموزش حسابداری شرکتهای بازرگانی

okآموزش صورت های مالی

okسند زدن و تحریر دفاتر قانونی (دفاتر روزنامه و کل)

okاصلاح و تعدیل حساب ها

okبستن حساب های موقت و دائمی

okقوانین بیمه و قانون کار ( به همراه ارسال لیست بیمه )

okحسابداری حقوق و دستمزد

okمالیات (ارسال لیست حقوق و دستمزد دارایی،اظهار نامه،گزارشات فصلی و مالیات برارزش افزوده)

okکنترل های داخلی 

okاکسل(مقدماتی)

okاصول نامه نگاری

okنمونه فرم های حسابداری

okرزمه نویسی

okآموزش نرم افزار های حسابداری ( رافع و چرتکه )

okانجام پروژه های واقعی حسابداری موسسات خدماتی و بازرگانی

 


در پایان دوره هر آنچه برای ورود به بازار کار احتیاج است را یاد خواهید گرفت و به صورت عملی انجام خواهید داد.


جهت کسب اطلاعات بیشتر عدد 1 را به شماره09308222977  ارسال نمایید 



کلید واژه: دوره استثنایی آمادگی برای ورود به بازار کار حسابداری + حسابداری ویژه اشتغال به کارآموزش صفر تا صد حسابداری +آموزش مجازی حسابداری + آموزش آنلاین حسابداری+آموزش مجازی و آنلاین حسابداری +کلاس های آنلاین و مجازی حسابداری + آموزش حسابداری در تلگرام +مشاوره +آموزش مجازی حسابداری مقدماتی ویژه بازار کار به صورت آنلاین + آموزش حسابداری ویژه بازار کار + آموزشگاه حسابداری ویژه بازار کار + دوره حسابداری ویژه بازار کار + دوره حسابداری برای بازار کار +کلاس مجازی حسابداری +کلاس غیر حضوری حسابداری + کلاس مجازی حسابداری عملی + کلاس حسابداری عملی + آموزش حسابداری عملی + آموزش حسابداری مجازی مقدماتی + مقدماتی + عملی +ویژه بازار کار




تاریخ : یادداشت ثابت - چهارشنبه 97/6/29 | 3:52 عصر | نویسنده : محمد قانعی مطلق | نظر

 

 

   با ما در فضای مجازی همراه باشید
 


ok لینک گروه حل‌‌ مسائل حسابداری ( ویژه دانشجویان )

https://telegram.me/joinchat/CNXN3UAsA0orIE6Dtg-Ovw



ok لینک گروه حسابداری یازدهم و دوازدهم (ویژه دبیرستانی ها)

https://t.me/joinchat/CNXN3Uq_nPQ8nanBtFQXNA



ok لینک گروه پرسش و پاسخ حسابداری (ویژه شاغلین رشته حسابداری )

https://telegram.me/joinchat/CNXN3T46GJyzL148ahRl6w



ok لینک گروه چت و مشاوره حسابداری

https://telegram.me/joinchat/CNXN3Uyu28mJYOzQBuQ2pw



ok لینک کانال حسابداری برتر

https://telegram.me/hesabdaribartar_1



ok اینستاگرام حسابداری برتر

www.instagram.com/topaccounting.ir



ok لینک حسابداری برتر در فیسبوک

https://www.facebook.com/hesabdaribartar

 

ok حسابداری برتر در یوتیب

http://www.youtube.com/channel/UCzSr6N4CoQwew0EPWynYvcA

 

ok حسابداری برتر در آپارات

https://www.aparat.com/hesabdaribartar


 

اطلاعیه : تلگرام طلایی و موبوگرام های قدیمی امکان عضویت در کانال ها را برای کاربران مسدود کرده اند، برای رفع این مشکل تلگرام های اصلی را نصب کنید

جهت عضویت در گروه حسابداری باید از تلگرام اصلی و  فیلتر شکن استفاده کنید.
(لینک دانلود)


در صورت خرابی لینک بالا میتوانید برای عضویت در گروه حسابداری یک پیغام مبنی بر

درخواست عضویت به ای دی زیر ارسال کنید


https://telegram.me/GLA125

و یا به شماره 09158601579 
پیامک بزنید.


لطفا قبل از عضویت قوانین گروه رو مطالعه نمایید.


                        ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
کلید واژه : لینک گروه حسابداری در تلگرام + لینک گروه حسابداری تلگرام + لینک عضویت گروه حسابداری در تلگرام +لینک عضویت گروه حسابداری تلگرامعضویت در گروه حسابداری در تلگرام +عضویت در گروه حسابداری تلگرام+ گروه حسابداری تلگرام گروه حسابداری در تلگرام+حسابداری در تلگرام تلگرام و گروه حسابداری +گروه حساب داری در تلگرام+ لینک گروه های حسابداری در تلگرام + لینک گروه های حسابداری تلگرام + لینک عضویت گروه های حسابداری در تلگرام +لینک عضویت گروه های حسابداری تلگرامعضویت در گروه های حسابداری در تلگرام +عضویت در گروه های حسابداری تلگرام+ گروه های حسابداری تلگرام گروه های حسابداری در تلگرامتلگرام و گروه های حسابداری +گروه های حساب داری در تلگرام+پرسش و پاسخ در تلگرام+پاسخ به سوالات حسابداری در تلگرام+چت حسابداران+لینک سوپر گروه حسابداری+پاسخ گویی به سوالات مربوط به حسابداری در تلگرام+پرسش و پاسخ+تلگرام+گروه+سوپر گروه+گروه حسابداری+
 سوالات حسابداری+عضویت در گروه حسابداری + گروه پرسش و پاسخ حسابداری +عضویت در گروه پرسش و پاسخ حسابداری در تلگرام+عضویت در گروه پرسش و پاسخ حسابداری+ عضویت در گروه پرسش و پاسخ حسابداری تلگرام+آموزش حسابداری+آموزش حسابداری مقدماتیآموزش حسابداری عملی+آموزش حسابداری از طریق اینترنتکلاسهای مجازی حسابداری+کلاس آنلاین حسابداریگروه حسابداری + کانال حسابداری +لینک کانال حسابداری  



تاریخ : یادداشت ثابت - شنبه 94/8/17 | 5:51 عصر | نویسنده : محمد قانعی مطلق | نظر

 


به اطلاع کلیه فروشندگان طلا، جواهر و پلاتین می رساند براساس بند (خ) تبصره (1) قانون بودجه سال 1404 کل کشور، نرخ مالیات بر ارزش افزوده « اجرت ساخت، سود و حق‌العمل مربوط به فروش طلا، جواهر و پلاتین موضوع جزء (2) بند (ب) ماده (26) قانون مالیات بر ارزش افزوده» از ابتدای سال 1404 همچون سایر کالا و خدمات موضوع ماده (7) قانون مالیات بر ارزش افزوده 10 درصد می باشد.

لذا لازم است مودیان مالیاتی که دارای درآمدهای فوق هستند جهت پیشگیری از دریافت خطا در سامانه مودیان هنگام ثبت صورتحساب الکترونیکی، نرخ مالیاتی پایانه فروشگاهی / سامانه فروش خود را به روزرسانی و سپس مبادرت به صدور صورتحساب الکترونیکی نمایند.

همچنین مطابق جزء (1) بند (ب) ماده (26) قانون مالیات بر ارزش افزوده، کما فی‌السابق، اصل طلا، جواهر و پلاتین به کار رفته در مصنوعات ساخته شده از فلزات مزبور، معاف از مالیات و عوارض است.

ضمناً اطلاعات کلیه نرخ‌های مالیات بر ارزش افزوده کالاها و خدمات و تغییرات آنها در سال 1404 به نشانی اینترنتی stuffid.tax.gov.ir در دسترس مؤدیان محترم مالیاتی است.


کلید واژه :سازمان امور مالیاتی#حسابداری برتر#آموزش حسابداری#مالیات#آموزش مالیات#topaccounting#اخبار حسابداری#ارزش افزوده#مالیات ارزش افزوده#اظهار نامهظهار نامه ارزش افزوده#سامانه مودیان#صورت حساب الکترونیکی#سامانه فروش#سایت کالا و خدمات 




تاریخ : یکشنبه 04/1/10 | 8:58 عصر | نویسنده : محمد قانعی مطلق | نظر

 


1. حداقل مزد در سال 1404 روزانه 3.463.656 ریال (سه میلیون و چهارصدو شصت و سه هزار و ششصد پنجاه و شش ریال) تعیین می گردد. 

2. سایر سطوح مزدی از ابتدای سال 1404 به میزان 32 درصد به اضافه ی 310.535 ریال (سی صد و ده هزار و پانصد و سی پنج ریال) آخرین مزد (ثابت یا مبنا موضوع ماده 36 قانون کار) سال 1403 افزایش می یابد .

3. نرخ پایه سنوات در سال 1404 در مورد کارگران دارای قرارداد دائم و موقت مشمول قانون کار که دارای یک سال سابقه کار شده و یک سال از دریافت آخرین پایه (سنوات) آنان در همان کارگاه گذشته باشد، اعم از اینکه حق سنوات یا مزایای پایان کار خود را تسویه کرده باشند یا خیر روزانه 94.000 ریال (نود و چهار هزار ریال) تعیین می گردد

4. مبلغ کمک هزینه اقلام مصرفی خانوار و حفظ قدرت خرید به عنوان مزایای رفاهی و انگیزه ای ای موضوع تبصره 3 ماده 36 قانون کار ماهیانه مبلغ 22.000.000 ریال (بیست و دو میلیون ریال) از سوی کارفرمایان پرداخت می شود.

5. مبلغ کمک هزینه مسکن کارگری بدون تغییر ماهیانه 9.000.000 ریال (نه میلیون ریال) می‌باشد که از فروردین ماه سال 1404 توسط کارفرمایان پرداخت می شود.

6. مبلغ حق تاهل ماهیانه 5.000.000 ریال (پنج میلیون ریال) برای کارگران متاهل اعم از مرد یا زن از سوی کارفرمایان پرداخت می شود.


کلید واژه:حسابداری برتر#آموزش حسابداری#topaccounting#مالیات#آموزش مالیات#حقوق و دستمزد#پایه سنوات#مالیات حقوق#حق تاهل#حق اولادخبار حسابداری#لیست حقوق و بیمه




تاریخ : دوشنبه 03/12/27 | 11:37 صبح | نویسنده : محمد قانعی مطلق | نظر

 


با عنایت به بند 9 دستورالعمل شماره 526/93/200 مورخ 05/07/1393 در خصوص مأخذ محاسبه مالیات بر ارزش افزوده دریافتی بابت سایر خدمات(سایر درآمدها) مشمول مالیات و ارزش افزوده از جمله کارمزد ارسال حواله ارزی، " کل کارمزد دریافتی به صورت ناخالص، به عنوان مأخذ مشمول مالیات و عوارض ارزش افزوده می‌باشد". لذا الگوی فروش ارز (الگوی شماره 2) به شرح ذیل اصلاح می‌گردد:

  1. در صورتحساب با الگوی فروش ارز صرفا استفاده از شناسه کالا/خدمت با عنوان "خدمت فروش ارز به صورت اسکناس"، "خدمت فروش ارز به صورت حواله" و "خدمت کارسازی حواله‌های ارزی" که در سامانه دریافت شناسه کالا/خدمت به نشانیstuffid.tax.gov.ir  بارگذاری گردیده، مجاز می‌باشد.
  2. تغییرات مربوط به صورتحساب الگوی فروش ارز شامل موارد ذیل است:
  • حذف فیلد "تفاوت نرخ خرید و فروش ارز/کارمزد فروش ارز"
  • افزودن فیلدهای "نرخ خرید ارز" و "مأخذ محاسبه مالیات بر ارزش افزوده درالگوی فروش ارز"
  • تغییرات نحوه محاسبه و قواعد حاکم بر اقلام الگوی ارز در آخرین نسخه سند "دستورالعمل صدور صورتحساب الکترونیکی" (بارگذاری شده در درگاه سازمان امور مالیاتی کشور به نشانی intamedia.ir بخش پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان، قسمت آیین نامه‌ها، دستورالعمل‌ها و نرم افزارهای مرتبط)، به تفصیل شرح داده شده است.
  1. در صورتحساب‌های مربوط به فروش اسکناس ضمن استفاده از شناسه خدمت مرتبط، مؤدی می‌بایست نسبت به درج سود حاصل از فروش و کلیه کارمزدهای مربوطه در فیلد مأخذ مالیات بر ارزش افزوده در الگوی فروش ارز اقدام نماید.
  2. در صورتحساب‌های مربوط به فروش ارز به صورت حواله، مؤدی می‌بایست از شناسه "خدمت فروش ارز به صورت حواله" و در صورت نیاز در ردیف (های) بعدی از شناسه‌های مرتبط با "کارسازی حواله‌های ارزی" استفاده نماید و در هر ردیف  نسبت به درج سود حاصل از فروش و کلیه کارمزدهای مربوطه در فیلد "مأخذ مالیات بر ارزش افزوده در الگوی فروش ارز" اقدام نماید.
    کلید واژه:سازمان امور مالیاتی #حسابداری برتر#صورتحساب الکترونیکی#آموزش حسابداری#اخبار حسابداری#سامانه مودیان#سامانه شناسه ی کالا و خدماتظهار نامه ارزش افزوده#مالیات#topaccounting

 




تاریخ : شنبه 03/12/11 | 6:52 عصر | نویسنده : محمد قانعی مطلق | نظر

طبقه بندی و معافیت مالیاتی 1404


1- سقف معافیت مالیاتی سالانه موضوع ماده (84) قانون مالیات‌های مستقیم مصوب 1366 با اصلاحات و الحاقات بعدی در سال 1404 مبلغ دو میلیارد و هشتصد و هشتاد میلیون (2.880.000.000) ریال تعیین می‌شود.

همچنین در جزء 2 این بند آمده است؛ نرخ مالیات بر مجموع درآمد حقوق اشخاص حقیقی به شرح زیر می‌باشد:


1-2- نسبت به مازاد مبلغ دو میلیارد و هشتصد و هشتاد میلیون (2.880.000.000) ریال تا سه میلیارد و ششصد میلیون (3.600.000.000) ریال، ده درصد (10 درصد)

2-2- نسبت به مازاد سه میلیارد و ششصد میلیون (3.600.000.000) ریال تا چهار میلیارد و پانصد و شصت میلیون (4.560.000.000) ریال، پانزده درصد (15 درصد)

3-2- نسبت به مازاد چهار میلیارد و پانصد و شصت میلیون (4.560.000.000) ریال تا شش میلیارد (6.000.000.000) ریال، بیست درصد (20 درصد)

4-2- نسبت به مازاد شش میلیارد (6.000.000.000) ریال تا هشت میلیارد ریال (8.000.000.000) بیست و پنج درصد (25 درصد)

5-2- نسبت به مازاد هشت میلیارد ریال (8.000.000.000)، به بالا، سی‌درصد (30 درصد)

تمامی افرادی که در بخش‌های دولتی و غیردولتی تحت هر عنوان از جمله ساعتی، روزمزد، قراردادی، حق‌التدریس، حق‌التحقیق، حق‌الزحمه، حق نظارت، حق‌التألیف، حق فنی و پاداش شورای حل اختلاف دریافتی دارند، نیز مشمول مالیات حقوق هستند. اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی و آموزشی، پزشکان عمومی، متخصص و فوق تخصص بالینی تمام وقت جغرافیایی و قضات دادگستری از شمول این حکم مستثنی و مشمول ماده (85) قانون مالیات‌های مستقیم هستند. ضمناً مالیات قراردادهای پژوهشی مشمول حکم تبصره (2) ماده (86) قانون مالیات‌های مستقیم الحاقی 1396/4/27 است.

همچنین مزایای حق السعی و اضافه کار، رفاهی و انگیزشی، بهره‌وری، فوق العاده حق‌التدریس، حق‌التحقیق، حق پژوهش و حق کشیک (پس از اعمال سقف معافیت به تناسب اقلام مذکور و اقلام صدر این بند) مشمول مالیات به نرخ ده درصد (10 درصد) می‌شود.

همچنین در جزء 3 این بند که مورد تصویب مجلس قرار گرفت آمده است: برای تعیین مالیات بر مجموع درآمد یادشده، پرداخت‌کنندگان قبل از هر پرداخت یا تخصیص آن مکلفند فهرستی متضمن نام و نشانی دریافت‌کنندگان و میزان پرداخت یا تخصیص را برای محاسبه و تعیین مالیات متعلق به سامانه سازمان امور مالیاتی کشور ارسال نمایند. از تاریخ اعلام میزان مالیات مربوط به هر کارفرما در سامانه حداکثر تا پایان ماه بعد، پرداخت‌کننده باید نسبت به کسر و پرداخت مالیات اعلامی اقدام نماید. رعایت ترتیبات مذکور، جایگزین تکالیف مقرر در ماده (86) قانون مالیات‌های مستقیم می‌شود. در صورت عدم پرداخت مالیات در موعد مقرر، سازمان امور مالیاتی از طریق عملیات اجرای وصول مالیات نسبت به وصول آن اقدام می‌نماید.

همچنین در جزء 4 درآمد حاصل از عناوین برشمرده شده فوق و سایر عناوین که از مصادیق درآمد مواد (82) و (83) قانون مالیات‌های مستقیم نباشند، کماکان و همانند سال‌های گذشته، مشمول مالیات بر درآمد حقوق است.


کلید واژه ها :حسابداری#آموزش حسابداری#حسابداری برتر#topaccounting#مالیات#آموزش مالیات#سازمان امور مالیاتی#سازمان برنامه و بودجه#کمیسیون مجلس#مالیات حقوق#قانون مالیات #قانون مالیات های مستقیم#اخبار حسابداری#سامانه حقوق#معافیت مالیاتی 

 




تاریخ : یکشنبه 03/10/9 | 6:19 عصر | نویسنده : محمد قانعی مطلق | نظر
تاریخ : چهارشنبه 03/10/5 | 7:45 عصر | نویسنده : محمد قانعی مطلق | نظر

 

 


 

1- طبق اصلاحیه ماده 86 قانون تامین اجتماعی  سابقه پرداخت حق بیمه کارگر، حداقل، 720 روز کاری باشد. 2- سن فرزندان، کمتر از 18 سال بوده و در صورتی که بیش از این سن باشند، لازم است تا صرفا، به تحصیل، اشتغال داشته (تا پایان مدت تحصیل) و یا به تشخیص کمیسیون های پزشکی موضوع ماده 91 قانون تامین اجتماعی، به دلیل بیماری یا نقص عضو، قادر به کار کردن نباشند
3- کمک هزینه حق اولاد، تا حداکثر سه فرزند، به مشمولین پرداخت می گردد. 4- دریافت حق اولاد، بابت فرزندان پسر، تا حداکثر 25 سالگی فرزند، به شرط ادامه تحصیل و شاغل نبودن و برای فرزندان دختر، تا زمانی که ازدواج نکرده اند، مجاز می باشد.
 اساس اعلام رئیس کمیته اقتصاد کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی، حداقل دستمزد روزانه کارگران، ?مبلغ 2,388,728 ریال بوده و حداقل حقوق آن ها نیز برای 30 روز، 71,661,840 ریال می باشد که نسبت به سال قبل، 35 درصد، افزایش یافته است. ذکر این نکته، ضروری است که افزایش حقوق، صرفا مربوط به حداقل پایه حقوق وزارت کار نبوده و تمام حقوق کارگری در قانون کار از جمله  حق اولاد و بن کارگری را نیز شامل می گردد.
همچنین، باید در نظر داشت، با استناد به بخشنامه مزد 1403، سایر سطوح مزدی باید، روزانه، 22 درصد مزد ثابت یا مزد مبنا (موضوع ماده 36 قانون کار)، به اضافه ماهانه 6,900,780 ریال ، نسبت به آخرین مزد در سال گذشته، افزایش یابد.

 


کلید واژه ها :حسابداری#آموزش حسابداری#بیمه تامین اجتماعی#حقوق و دستمزد#بیمه کارگر#پایه حقوق #وزارت کار و رفاه اجتماعی#سازمان برنامه و بودجه#سوابق بیمهسابداری برتر#topaccounting#کمیسیون مجلس قتصاد#حقوق و مزایا

 




تاریخ : سه شنبه 03/9/20 | 10:36 صبح | نویسنده : محمد قانعی مطلق | نظر

 

نرخ نهایی مالیات بر مجموع درآمد اشخاص حقیقی در لایحه بودجه 

1404

طبقه بندی و معافیت مالیاتی 1404

 


 

مطابق با قانون بودجه سال آینده، اگر فردی سالیانه 288 میلیون تومان حقوق دریافت کند، معاف از مالیات خواهد بود، به بیانی کلیه افرادی که حقوق دریافتی، ماهیانه آنها کمتر از 24 میلیون تومان است، مالیات پرداخت نخواهند کرد.
به‌عنوان نمونه فردی که ماهیانه 30 میلیون تومان درآمد داشته باشد، باید در سال 1404 حدود 2 درصد مالیات پرداخت کند، درحالی‌که مالیات وی در سال 1403 نزدیک به 9 درصد بود.


کلیدواژه:حسابداری#آموزش حسابداری#حسابداری برتر#topaccounting#مالیات#آموزش مالیات#آموزش مجازی حسابداری#سازمان امور مالیاتی#سازمان قانون و بودجه#درگاه ملی خدمات#حسابرسی#خدمات حسابرسی#سامانه حقوق# میز خدمت امور مالیاتی




تاریخ : شنبه 03/9/17 | 6:56 عصر | نویسنده : محمد قانعی مطلق | نظر

 

فراهم شدن امکان تسلیم اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده برای دوره‌های گذشته

 


 

امکان تسلیم اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده دوره چهارم سال 1402 و دوره اول سال 1403 و بخشودگی جرایم موضوع ماده 22 قانون پایانه های فروشگاهی و سامانه مودیان فراهم شد.

بنا بر اظهارات آقای برزگری رئیس مرکز تنظیم مقرارت سازمان امور مالیاتی ، مهلت تسلیم اظهارنامه دوره چهارم سال 1402 تا 10 آذر 1403 و مهلت تسلیم اظهارنامه دوره اول سال 1403 تا 20 آذر 1403 است که به همراه بخشودگی جرایم موضوع ماده 22 قانون پایانه های فروشگاهی و سامانه مودیان می باشد.

فراهم شدن امکان تسلیم اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده دوره چهارم سال 1402 تا 10 آذر ماه و دوره اول(فصل بهار) سال 1403  تا 20 آذر ماه می باشد.

برای ورود به سامانه جهت تسلیم اظهارنامه الحاقی دوره زمستان 1402 از طریق سامانه my.tax.gov.ir در بخش پرونده های عملکرد و ارزش افزوده درقسمت جزئیات هر پرونده ” سامانه مالیات بر ارزش افزوده قدیم و انتخاب می کنید.

سپس تسلیم اظهارنامه حکم ماده 3 قانون تسهیل را انتخاب و بعد دوره 4 سال 1402 رو انتخاب می کنید.

 در صورتی که قبلا اظهارنامه داده باشد باید ” ثبت اظهارنامه الحاقی ” را انتخاب نماید.

در صورتی که دوره قبل اظهارنامه نداده باشد صفحه پرسشنامه جهت تسلیم اظهارنامه باز می شود.


کلیدواژه ها:مالیات#حسابداری#حسابداری برتر #topaccounting#آموزش حسابداری# آموزش مالیات#سازمان امور مالیاتی#اظهار نامه ارزش افزوده#سامانه مودیانظهار نامه عملکرد#پرونده مالیاتی#مالیات#ارزش افزوده#پایانه فروشگاهی#کار پوشه#کارپوشه مودیان#درگاه ملی خدمات




تاریخ : چهارشنبه 03/9/7 | 9:32 صبح | نویسنده : محمد قانعی مطلق | نظر