1- طبق اصلاحیه ماده 86 قانون تامین اجتماعی سابقه پرداخت حق بیمه کارگر، حداقل، 720 روز کاری باشد. 2- سن فرزندان، کمتر از 18 سال بوده و در صورتی که بیش از این سن باشند، لازم است تا صرفا، به تحصیل، اشتغال داشته (تا پایان مدت تحصیل) و یا به تشخیص کمیسیون های پزشکی موضوع ماده 91 قانون تامین اجتماعی، به دلیل بیماری یا نقص عضو، قادر به کار کردن نباشند
3- کمک هزینه حق اولاد، تا حداکثر سه فرزند، به مشمولین پرداخت می گردد. 4- دریافت حق اولاد، بابت فرزندان پسر، تا حداکثر 25 سالگی فرزند، به شرط ادامه تحصیل و شاغل نبودن و برای فرزندان دختر، تا زمانی که ازدواج نکرده اند، مجاز می باشد.
اساس اعلام رئیس کمیته اقتصاد کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی، حداقل دستمزد روزانه کارگران، ?مبلغ 2,388,728 ریال بوده و حداقل حقوق آن ها نیز برای 30 روز، 71,661,840 ریال می باشد که نسبت به سال قبل، 35 درصد، افزایش یافته است. ذکر این نکته، ضروری است که افزایش حقوق، صرفا مربوط به حداقل پایه حقوق وزارت کار نبوده و تمام حقوق کارگری در قانون کار از جمله حق اولاد و بن کارگری را نیز شامل می گردد.
همچنین، باید در نظر داشت، با استناد به بخشنامه مزد 1403، سایر سطوح مزدی باید، روزانه، 22 درصد مزد ثابت یا مزد مبنا (موضوع ماده 36 قانون کار)، به اضافه ماهانه 6,900,780 ریال ، نسبت به آخرین مزد در سال گذشته، افزایش یابد.
کلید واژه ها :حسابداری#آموزش حسابداری#بیمه تامین اجتماعی#حقوق و دستمزد#بیمه کارگر#پایه حقوق #وزارت کار و رفاه اجتماعی#سازمان برنامه و بودجه#سوابق بیمه#حسابداری برتر#topaccounting#کمیسیون مجلس #اقتصاد#حقوق و مزایا
تاریخ : سه شنبه 03/9/20 | 10:36 صبح | نویسنده : محمد قانعی مطلق | نظر